• Zber papiera

          • Jarný zber papiera bol pre žiakov vítanou enviromentálno-súťažnou aktivitou. 

            Do zviazaných balíkov papiera žiaci, obrazne povedané, viazali aj svoje nadšenie a elán. 

            V posledné dni šk.roku na vyhodnotení, jednotliví víťazi s najvyšším množstvom, ale aj trieda s najvyšším priemerom na žiaka boli pred nastúpenými žiakmi ocenení a odmenení tak ako je prehľadne uvedené.

             

            I.A  ( 209 kg) najviac nazbierali ...........Viliam Karas 80 kg, Vávrovičová Terézia 39 kg, Šír Šimon 33 kg                                                              

            II.A ( 436,5 kg)  najviac nazbierali ......... Eliška Olaszová 289 kg (zároveň 1.miesto z celej školy), Havel Timotej 28 kg a Čulen Samuel 10 kg

            III.A ( 870,5 kg) najviac nazbierali........., Žofia Karasová 90 kg, Polák Filip 40 kg a  Šárka Krempová 31 kg

            IV.A ( 484,5 kg) najviac nazbierali......... Sára Dávidová 157 kg (zároveň 2.miesto z celej školy), Havlová Nikola 129 kg a Júnošová Nina 103 kg

            V.A ( 796 kg) najviac nazbierali........... Reháková Sofia 140 kg (zároveň 3.miesto z celej školy), Drúžek Sebastian 85 kg a  Čulen Timotej 79 kg

            VI.A ( 189,5 kg)  najviac nazbierali.......... Valachovičová Tereza 40 kg, Svinkáseková Saskia 36 kg a Drúžková Ema 31 kg

            VII.A ( 200 kg) najviac nazbierali .........Pecha Šimon 108 kg, Bajan Matúš 78 kg a Šeniglová Nikola 76 kg 

            VIII.A ( 212,5 kg) najviac nazbierali ....... Chrenková Simona 89 kg, Hricová Viktória 48 kg, Šebesta Filip 31 kg

            IX.A (27 kg) zbierali len dvaja žiaci ....... Havlová Barbora 11 kg a Konečný Šimon 7 kg

             

            Ešte raz spomeniem najšikovnejších žiakov v zbere z celej školy: 3. miesto Sofia Reháková 140kg, 2. miesto Sára Dávidová 157 kg a 1. miesto Eliška Olaszová 289 kg

            A ktorý ročník vyhral vzácnu cenu za najlepšie umiestnenie?

            V prepočítaní kg na 1 žiaka sa na 3. mieste umiestnila II.A, na 2. mieste IV.A a na 1. mieste

            V.A.     

             Všetkým žiakom aj ich rodičom, ktorí sa zapojili ďakujeme, za nás, za školu aj za šetrenie prírody!

             

          • Výtvarno-literárna súťaž „Hollého kolíska maľovaná“

          • Obec Borský Mikuláš pre školy vyhlásila regionálnu súťaž, ktorej cieľom bolo rozvíjať u mládeže povedomie a regionálnu hrdosť na osobnosť kňaza, spisovateľa, prekladateľa a dejateľa Jána Hollého, ktorý svojím významom ďaleko presahoval hranice svojho pôsobenia. Zameranie súťaže bolo vzbudiť u detí a žiakov umeleckú tvorivosť, podnecovať fantáziu a estetické cítenie, vytvoriť priestor na prezentáciu vlastnej tvorby, rozvíjať talent a získavať nové poznatky z histórie a kultúry obce Borský Mikuláš a regiónu Záhorie.

            Prvý ročník bol pre našu školu veľmi úspešný. V kategórii výtvarnej výtvarných prác bola ocenená práca Terezy Valachovičovej, žiačky 6.A triedy, kde výtvarne stvárnila dominantu časti Borský Peter, ktorou je Kostol sv. Petra a Pavla. V kategórii literárnych prác porotu zaujala literárna práca, ktorou súťažila Linda Frühaufová, žiačka 7.A triedy, ktorej príspevok je na pozretie v prílohe. Výtvarné práce sú inštalované v priestoroch OÚ Borský Mikuláš a ZŠ Borský Mikuláš a nás teší, že naša škola uspela v oboch kategóriách.  Vona_chleba_-ukazka_pribehu_L.Fruhaufovej.docx​​​​​​​

            Vedenie školy ďakuje úspešným žiakom ale i všetkým, ktorí sa svojou prácou zapojili do súťaže!

            cloud (1343×1920)

        • Zábavné olympijské hry pre 2. stupeň
          • Zábavné olympijské hry pre 2. stupeň

          • Dňa 30.06.2022 sa na našej škole konali zábavné Olympijské hry. Na tejto udalosti sa zúčastnili žiaci II. stupňa. Žiaci tento deň strávili  v duchu letných olympijských hier. Aby lepšie pochopili ich význam, učitelia sa im motivačnými otázkami snažili čo najviac priblížiť a pripomenúť poznatky z olympijských hier.

            Všetci dostali čelenku so symbolom olympijských hier, ktoré nám vyrobili naši šikovní ôsmaci. Žiaci si za vymedzený čas vymysleli názov na vylosované písmeno a počet písmen a  pokrik na slovo, ktoré si tiež vylosovali.

            Oficiálna časť našich zábavných olympijských hier začala nástupom žiakov po družstvách za zvuku olympijskej hudby a vztýčením olympijskej vlajky, ktorú hrdo držal vo svojich rukách náš deviatak, Samko Míšaný. Ako úctu k danej udalosti niesol olympijskú pochodeň okolo všetkých žiakov a učiteľov náš piatak, Adrián Bombola. Po hymne prečítala  olympijský sľub športovcov Sabinka Husárová a olympijský sľub rozhodcov Lukáš Lipovský. Týmito úkonmi boli naše olympijské hry oficiálne otvorené.

            Po úspešnom otvorení olympijských hier sa žiaci s vervou vrhli na pripravené stanovištia, pričom každé stanovisko malo svojho vedúceho.

            Disciplíny olympiády, ktorých sa dané tímy museli zúčastniť:

            1. Prehadzovaná
            2. Badminton
            3. Streľba na bránu
            4. Stolný tenis
            5. Prekážková a štafetová dráha
            6. Hod plyšákom do koša
            7. Preťahovanie lanom
            8. Obratnosť s fúrikom
            9. Karaoke
            10. Presnosť s vodou

             

            Po absolvovaní všetkých disciplín prišlo slávnostné vyhodnotenie. Žiaci si nastúpili v družstvách pod olympijskú vlajku vo vestibule. Tri víťazné družstvá boli odmenené fidorkovou medailou.

            Družstvá, ktoré zvíťazili:

            1. miesto: Opičince (Karin Palkovičová, Daniel Regásek, Nikolas Masaryk, Viktória Hladká, Vanesa Poláková, Adela Bombolová)

            2. miesto: Raketky (Samuel Míšaný, Linda Fruhaufová, Filip Šebestová, Sandra Sára Sejnová, Natália Gašpárková)

            3.  miesto: Lopaťáci (Sabina Husárová, Timotej Tokoš, Patrik Morávek, Matúš Bajan,  Vladimír Ondriáš, Linda Horinková)

                        Blahoželáme víťazom a ďakujeme všetkým zúčastneným za fair – play hru. Dúfam, že ste si tento deň všetci užili.

             

             

            Mgr. Adriána Ptačinová

        • Distribúcia domácich samotestov
          • Distribúcia domácich samotestov

          • Vážení rodičia,

            tí z Vás, ktorí ste prejavili záujem o AG testy k začiatku nového školského roka, si ich môžete vyzdvihnúť dnes 28.06. 2022 do 14:00,v stredu a štvrtok od 7:00 - 14:00 a v piatok od 7:00 do 12:00.V prípade, že Vám ani jeden termín nevyhovuje, môžete si prevzatie dohodnúť telefonicky s pani riaditeľkou na tel. čísle 0905 614 464, alebo s pani zástupkyňou na tel. čísle 0902 108 784Samotesty si môže vyzdvihnúť len zákonný zástupca žiaka, nie žiak.

          • 1. stupeň - výlet Piešťany a Bradlo

          • Vo štvrtok 23. 06. 2022 žiaci z prvého stupňa absolvovali výlet do kúpeľného mesta Piešťany a pamätník Milana Rastislava Štefánika- Bradlo. Žiaci si poprezerali naše významné kúpeľné mesto, navštívili kolonádový most, potešili sa vodným vtáctvom nad riekou Váh a občerstvili sa osviežujúcou zmrzlinou. Potom sa presunuli do Brezovej pod Bradlom kde si obzreli Mohylu na Bradle, ktorá je pietnym miestom, kde je pochovaný Milan Rastislav Štefánik - jeden z najvýznamnejších Slovákov a spoluzakladateľ prvého samostatného Československého štátu. Mohyla je súčasne symbolom samostatnosti a slobody nášho národa a pamätník významnej historickej udalosti, kedy sa Slováci zaradili medzi slobodné národy sveta. Nesmieme zabudnúť i na poučnú prednášku z tohto miesta.

          • Výtvarná súťaž „Vojaci očami detí 2022“

          • Aj naša škola sa zapojila do 21. ročníka výtvarnej súťaže rezortu obrany pre žiakov základných škôl s názvom „Vojaci očami detí“.

            Porota zložená z výtvarníkov, zamestnancov rezortu a profesionálnych vojakov hodnotila výtvarné práce žiakov škôl z celého Slovenska. Na vyhodnotení sa zúčastnil aj minister obrany Jaroslav Naď.

            Nás potešil úspech našej žiačky Nikolety Bilovskej,  ktorej výtvarná práca bola ocenená a spolu s vybranými víťaznými prácami bude vystavená v priestoroch Ministerstva obrany SK v Bratislave. Nikoleta, si okrem ocenenia poroty, od rezortu obrany prevzala diplom a hodnotné ceny ako napr. športový vak, USB kľúč, tričko, šiltovku, knihu a veľa suvenírov OS SR.

                   K úspechu blahoželá a za reprezentáciu ďakuje vedenie školy!
             

        • Exkurzia v múzeu Holokaustu a divadelné predstavenie „Zlodejka kníh“
          • Exkurzia v múzeu Holokaustu a divadelné predstavenie „Zlodejka kníh“

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Exkurzia v Holokauste a „Zlodejka kníh“ .

            V stredu 15. 6. 2022 ôsmaci a deviataci absolvovali exkurziu v bývalom pracovnom tábore v Seredi – v múzeu holokaustu.

            Dnes tábor slúži ako múzeum, aby si sme si mohli pripomenúť, čo ľudia dokážu urobiť svojmu vlastnému druhu. V tábore sme mohli vidieť pôvodné aj zrekonštruované objekty.

            Po príchode sme sa zúčastnili prezentácie o živote slovenských židov – najmä detí v období 2. svetovej vojny a video o pánovi Prof. P. Traubnerovi, ktorý si ako dieťa prežil muky tejto vojny – počas vojny sa s rodičmi a starými rodičmi skrýval v lese. V prednáške rezonovali najmä slová nespravodlivosť a nenávisť voči Židom.

            Po prednáške sme so sprievodkyňou prechádzali celý areál múzea a ocitli sme sa v budovách, kde boli uväznení Židia. Teraz tam boli vystavené kusy ich oblečenia, kufre, fotky, výstrižky z novín a dokonca aj časť kože s vytetovaným číslom židovského väzňa. Bolo to veľmi silné. Na vlastné oči sme videli, aké podmienky mali väzni pri preprave do koncentračných táborov. Vo vagónoch mali len jedno vedro s vodou a jedno vedro na vykonávanie potreby. Slabší a chorí jedinci počas transportu vo vagónoch aj zomreli a spolucestujúci (deti nevynímajúc) sa museli celé dni pozerať na ich mŕtve telá. Ako prvý prípad úmrtia počas transportu je príbeh jednej dievčiny, ktorá zomrela na následky cukrovky, pretože jej zakázali do vagónu si zobrať inzulín.

             

            Okrem múzea sme sa zúčastnili divadelného predstavenia v Nitre. Divadelné predstavenie sa volalo „Zlodejka kníh“ a tematikou nadväzovalo na obdobie 2. sv. vojny. Hlavná hrdinka Leisel sa vyrovnáva so stratou rodiny, zvyká si na novú adoptívnu rodinu. Samotný príbeh nám prezradil, prečo sa stala zlodejkou kníh a tým aj úhlavným nepriateľom tretej ríše. Do života jej prišlo veľa pekných chvíľ, no nečaká ju „happy-end“.

             

            Tento deň bol plný emócií, ale aj nových zážitkov. Exkurziu sme ukončili rozchodom v City Aréne v Trnave. Ďalej nasledoval už len úspešný príchod domov.

             

             

                                               Dominik Matula a Filip Šebesta

        • Koncoročný výlet 5.A. 6.A, 7.A
          • Koncoročný výlet 5.A. 6.A, 7.A

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Koncoročný výlet 5.A. 6.A, 7.A.

             

            15.06.2022 sme sa vybrali na koncoročný výlet. Navštívili sme hrad Červený Kameň v Častej, včeliu farmu Včelovinu  v Smoleniciach, McDonald's  a  City Arénu v Trnave. Zo školy sme odchádzali o 7.30 ráno,  vrátili sme sa unavení 17.20. Na hrade Červený Kameň  nás sprevádzala sympatická mladučká sprievodkyňa Adriana. Jej výklad bol veľmi zaujímavý. Vo Včelovine sme sa dozvedeli veľa nových poznatkov o včielkach, ochutnávali sme medy, vyrábali sme sviečky. V predajni sme si mohli kúpiť niečo pre seba, rodinu, priateľov. Vrátili sme sa plní zážitkov, z ktorých budeme  určite čerpať do konca školského roka.

                                   

                                                                            Eliška, Linda, Viktória 7.A

        • INZERÁT
          • INZERÁT

          • Základná škola s materskou školou Unín príjme do pracovného pomeru na dobu neurčitú  učiteľa/učiteľku pre nižšie stredné  vzdelávanie (2. stupeň) s aprobáciou na nasledujúce predmety: telesná výchova, slovenský jazyk s nástupom od 1. 9. 2022. Uchádzač musí spĺňať kvalifikačné predpoklady v zmysle platnej školskej legislatívy. Ukončené adaptačné vzdelávanie je výhodou. Žiadosť o prijatie do zamestnania,  profesijný životopis a súhlas so spracovaním osobných údajov zasielajte do 15. 07. 2022 na adresu:  zssmsunin@gmail.com alebo Základná škola s materskou školou Unín, 908 46 Unín č. 420; tel. 034/6628193

        • INZERÁT
          • INZERÁT

          • Základná škola s materskou školou Unín príjme do pracovného pomeru na dobu určitú /zástup počas MD/  učiteľa/učiteľku pre nižšie stredné  vzdelávanie (2. stupeň) s aprobáciou na nasledujúce predmety: biológia,  geografia s nástupom od 1. 9. 2022. Uchádzač musí spĺňať kvalifikačné predpoklady v zmysle platnej školskej legislatívy. Ukončené adaptačné vzdelávanie je výhodou. Žiadosť o prijatie do zamestnania,  profesijný životopis a súhlas so spracovaním osobných údajov zasielajte do 15. 07. 2022 na adresu:  zssmsunin@gmail.com alebo Základná škola s materskou školou Unín, 908 46 Unín č. 420; tel. 034/6628193

        • Deň detí 2022
          • Deň detí 2022

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Deň detí 2022.

            Dňa 1.6. si deviataci pripravili športové a zábavné aktivity pre všetkých žiakov 2. stupňa na našom ihrisku. Cieľom bolo prepojiť vzťahy medzi žiakmi z rôznych ročníkov a naučiť ich tímovej spolupráci. Riadili sme sa heslom: ,,Jeden za všetkých, všetci za jedného.“ Na úvod naša triedna pani učiteľka, A. Havlová, všetkých privítala a vyžrebovala ôsmackých kapitánov, ktorí si potom žrebovali členov do svojich tímov. Každý tím si musel vymyslieť názov, pokrik a vlajku. Potom už ich čakali samotné súťažné disciplíny. Veľmi nás potešilo, že sa oslavy Medzinárodného dňa detí zúčastnil aj pán učiteľ Pavlačka, ktorý pomáhal na dobrovoľnom stanovišti, kde si každý mohol zastrieľať zo vzduchovky. Okrem súťaží si žiaci mohli opiecť špekáčiky a na záver na všetkých čakalo prekvapenie – prišla bývalá žiačka našej školy so svojimi psími kamarátmi a predviedla nám agility.  Ten, kto mal záujem, mohol sa zapojiť a vyskúšať si rôzne triky so psíkmi. Na záver sme vyhodnotili najlepšie 3 súťažné tímy – vyhral tím: ,,Prví od konca“. Ďakujeme všetkým zúčastneným za ich ochotu spolupracovať. Dúfame, že na nás aj vďaka tejto akcii nezabudnete a budete na nás v dobrom spomínať.

             

                                                                                                              Kolektív 9. A

        • Slávnostné ukončenie spoločenských tancov 8.A a 9.A
          • Slávnostné ukončenie spoločenských tancov 8.A a 9.A

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Slávnostné ukončenie spoločenských tancov 8.A a 9.A.

            V piatok, 27. 5 2022 sa v Kultúrnom dome v Uníne konala spoločenská udalosť -  Venček, na ktorej sme my, žiaci ôsmeho a deviateho ročníka, predviedli rôzne tance pod vedením nášho tanečného inštruktora Davida Sprušanského, s ktorým sme sa stretávali jedenkrát do týždňa a zdokonaľovali svoje schopnosti v tancovaní. Naučili sme sa spolu 7 tancov: Mazurku, Blues, Foxtrot, Valčík, Jive, Cha-chu a Polku. Po slávnostnom nástupe a odtancovaní všetkých tancov sme požiadali o tanec aj rodičov a učiteľov. Potom sme sa zabavili pri rôznych tanečných hrách so stoličkami a balónikmi. Nakoniec sme si pri voľnej zábave zatancovali na moderné i ľudové piesne nielen my, ale aj dospelí. 

            Počas kurzu sme mali šancu sa viac spoznať a získať tak aj nové spoločné zážitky, na ktoré budeme radi spomínať. Pevne dúfame, že sa všetkým záverečný spoločný večer páčil. Ďakujeme pánovi Sprušanskému za veľkú trpezlivosť a ochotu naučiť nás niečo nové do života! 

             

                                                           Nioleta Bilovská, žiačka 8.A

          • Beseda s prokurátorom

          • V piatok 20.mája sa žiaci 8. a 9. ročníka zúčastnili besedy s prokurátorom.  Oboznámili sa s Trestným zákonom, jeho aplikáciou v praxi. Boli upozornení na nebezpečenstvá, ktoré na nich číhajú. Pani prokurátorka ich informovala o možnostiach, ako sa ľahko dá stať páchateľom alebo aj obvineným. Nástrahy kyberšikany, pornografie, šikanovania, krádeží, omamných a psychotronických látok sú dnes veľkým nepriateľom a činiteľom, ktoré môžu znepríjemniť, ovplyvniť a zmeniť život mladistvých.

            V utorok 24.mája si žiaci 8.A na hodine Občianskej výchovy pripravili inscenáciu súdneho sporu, kde využili poznatky nadobudnuté v rámci hodín, besedy s prokurátorom a tiež z reálneho života. 

            Mgr. A. Bartová

          • DEŇ MATIEK

          • Dňa 8. mája, tak ako každý rok, aj tento sme si uctili a potešili naše mamičky zaujímavým kultúrnym programom. Deti si spolu s učiteľmi spoločnými silami prichystali bohatý program, kde predviedli svoje herecké, tanečné, ale aj spevácke prednosti. Naše šikovné ôsmačky, Simonka Chrenková a Sophia Oravcová, nás svojimi moderátorskými prejavmi sprevádzali celý program.

            Mamičky ako prvé potešili naše najmenšie detičky svojimi milučkými tančekmi a básničkami. Potom sa predviedli aj žiaci prvého stupňa, ktorí svojim spevom a tanečným talentom prekvapili celé publikum. Žiaci druhého stupňa tiež nezaháľali a zahrali nám na rôznych hudobných nástrojoch, zarecitovali a krásne aj zaspievali.

            Na Deň matiek sa naši žiaci dobre pripravili. Plný kultúrny dom v nedeľu odmenil účinkujúcich búrlivým potleskom. Všetko dopadlo na výbornú a pán starosta dal všetkým účinkujúcim sladkú odmenu.

        • Zápis detí do MŠ
          • Zápis detí do MŠ

          • Riaditeľka ZŠ s MŠ Unín oznamuje rodičom, že zápis detí do MŠ na školský rok 2022/2023 sa uskutoční v stredu 11.5.2022 od 16 do 18 hod. v budove materskej školy.

            Na zápis je potrebné priniesť vyplnenú žiadosť o prijatie dieťaťa do MŠ podpísanú obidvoma zákonnými zástupcami a potvrdenú všeobecným lekárom pre deti a dorast. Žiadosť je potrebné vyplniť na internetovej stránke školy. 

            ELEKTRONICKÁ PRIHLÁŠKA https://zssmsunin.edupage.org/register/

            Do MŠ sa prijímajú deti spravidla od 3 do 6 rokov.

            Prednostne sa prijímajú deti, pre ktoré je plnenie predprimárneho vzdelávania povinné, ktoré dovŕšia 5 rokov veku do 31. augusta 2022 a deti, ktoré dovŕšili šesť rokov veku, ale nedosiahli školskú spôsobilosť.

            V prípade voľnej kapacity možno výnimočne prijať dieťa mladšie ako tri roky.

        • Kráľ čitateľov
          • Kráľ čitateľov

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Kráľ čitateľov.

             

            Svet kníh je nekonečným zdrojom informácii, inšpirácie a fantázie. Čítanie nie je len obyčajné hobby, zabijak času, keď doma vypadne elektrina a vonku je nečas. Je totiž dokázané, že čítanie rozvíja slovnú zásobu, pomáha budovať fantáziu a kreativitu a zlepšuje pamäť. Navyše podporuje kritické myslenie a napomáha schopnosti spracovávať informácie, prípadne chápať súvislosti. Posilňuje tiež empatiu a schopnosť rozumieť pocitom.

            Čítanie je najdôležitejšia zručnosť, ktorú sa deti učia v prvej triede. Preto si žiaci IX.A triedy pripravili niekoľko aktivít zameraných najmä na čítanie, ale aj počítanie a iné zručnosti. Spoločná téma všetkých aktivít bola prváčikom veľmi dobre známa – rozprávky. Stretli sa s príbehom o Červenej Čiapočke, o Troch prasiatkach, o Perníkovej chalúpke a ďalších veľmi známych rozprávkach. Čakali ich úlohy, ktoré boli zamerané na čítanie a počúvanie s porozumením, počítanie a iné aktivity zamerané na zručnosť. Pri počúvaní príbehu o Perníkovej chalúpke si pochutnali aj na perníkoch, ktoré si najprv vlastnoručne ozdobili. Na záver ich čakal kráľ z kráľovstva čitateľov, ktorému najprv zložili sľub čitateľov. Sľúbili v mene všetkých rozprávok, príbehov a básničiek, že sa budú o knihy pekne starať a nebudú do nich písať, kresliť alebo inak ničiť. Knihy budú opatrovať ako najvzácnejšie poklady kráľovstva kníh. Budú veľa čítať, aby sa stali múdrymi a vzdelanými ľuďmi a dodržiavať pravidlá čitateľského rádu. Všetci žiaci boli odmenení záložkou. Verím, že svoj sľub dodržia a nezabudnú, že ČÍTANIE JE najmä ZÁBAVNÉ!

        • 22. apríl - Deň Zeme
          • 22. apríl - Deň Zeme

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album 22. apríl - Deň Zeme.

                     

                     Prvý “Deň Zeme” sa konal v roku 1970. Jeho cieľom bolo poukázať na znečistenie vody a vzduchu a vyzvať ľudí k povedomiu o ochrane prírody.

                      Preto “Deň Zeme 2022” aj na našej škole bol zameraný na vzdelávanie a zvyšovanie povedomia žiakov ohľadom alarmujúceho stavu životného prostredia našej planéty, príčinách, možnej nápravy a hlavne, že všetci môžeme prispieť do spoločného snaženia napr. triedením odpadu. V tento výnimočný deň žiaci školské tašky vymenili za hrable, vedrá a rukavice, aby maličkosťou akou je zbieranie odpadkov, vyhrabávaním, úpravou areálu školy prispeli k čistenie prírody. Aj keď jednou z hlavných aktivít bolo a je práve čistenie prírody, žiaci zapojením do výzvy, pracovným úsilím prejavili svoj postoj, organizačné schopnosti a veľkú pracovitosť, za čo im vyjadrujeme veľkú pochvalu! Žiaci pochopili, že akákoľvek aktivita znamená niečo, čím každý jednotlivec prispeje k zlepšeniu životného prostredia, zníženiu alarmujúcemu  stavu poškodzovania našej planéty a preto ekologicky sa treba správať každý deň. Len tak my a ďalšie generácie budeme dýchať čerstvý vzduch, užívať si krásu prírody!

                                              Všetkým účastníkom ekoaktivity ďakuje riaditeľstvo školy!

  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje