• Návšteva Talentcentra v Trnave

          • Opäť po roku sa naši ôsmaci a deviataci vybrali na "návštevu" do Talentcentra v Trnave. Minulý rok sa prvý krát oboznámili so svojimi zručnosťami, venovali sa aktivitám, ktoré im mohli pomôcť na ceste k správnemu rozhodnutiu. Tento rok si  aktivity vyskúšali po druhýkrát a overili si, v čom sa zlepšili, čo sa zmenilo. Každý z nás má nejaký talent, no nie každý ho pozná a vie rozvíjať. Na stránkach: talentcentrumtrnava.sk môžu aj rodičia aj žiaci nájsť veľmi veľa zaujímavých a dôležitých informácií k voľbe povolania. Umiestnená je tu aj brožúra: " Kam na strednú", ktorú majú deviataci k dispozícii  v tlačenej podobe vo svojej triede. 

          • Čo nás čaká ...

          • Na našej škole je už tradíciou, že máme rôzne tematické dni, kedy sa žiaci svojím outfitom /oblečením, doplnkami/ prispôsobia danej téme. Veľmi sa na to tešia, sú kreatívni a svojimi nápadmi potešia, prekvapia spolužiakov i vyučujúcich a zároveň si tým spestria aj deň v škole. Na najbližšie dva mesiace sme si pre nich pripravili: 

            31. január - deň, kedy dostanú žiaci výpisy známok za I. polrok 2023/2024, bude dňom "Na ľudovú nôtu" - možno niektorí prekvapia a prídu v kroji, iní v tričkách s folklórnou tematikou, klobúčikom, šatkou, náušnicou ... Jednoducho pripomeňme si našu minulosť, korene a potešme oko touto krásnou tradíciou.   

            14. február - "Valetínsky deň" - červená farba, srdiečka, objatie, úsmev, pesnička, prianie ... To všetko a aj iné, čo žiakov napadne, nám spríjemní tento deň v škole.

            Súťaž "Valentínske srdiečko a valentínka" - zapoj sa do tejto súťaže a vyrob originálne srdiečko či valentínku. Môže to byť upečené, nakreslené, 3D, vyrobené z rôznych materiálov, môže to voňať, na veľkosti a tvare nezáleží, originalite sa medze nekladú. Svoje výrobky môžete odovzdať triednym učiteľom do 12.2.2024.   

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje