• Rodičovské združenie
          • Rodičovské združenie

          • Vážení rodičia,

            pozývame Vás na rodičovské združenie, ktoré sa uskutoční dňa 19.09.2022 v čase od 15:30 do 16:30 v jednotlivých triedach.

            vedenie školy

          • Slávnostné zahájenie školského roka 2022/2023

          • Slávnostné otvorenie školského roka 2022/2023

            Tak ako inokedy v tomto čase, školský rok sa začal zase....

            Deň 5.september 2022 bol výnimočný, lebo v ZŠ s MŠ Unín sa otvorili brány školy, aby privítali žiakov a prvákov vstupujúcich s očakávaniami do školského vzdelávania. Po doznení zvukov slovenskej hymny sa žiakom a personálu príhovorom a informáciami prihovorila riad. školy Mgr. Michaela Vaňková. Privítala nielen prvákov, ale i nových žiakov v ročníkoch. Vyjadrila nádej, že ich prijatia bude srdečné nielen tento deň, ale všetci si navzájom budú stále prejavovať priateľstvo a pomoc tak, ako to patrí do triednych kolektívov z hľadiska ľudskosti, priateľstva a vzájomnosti.

            Za obec prišiel prvákov pozdraviť Mgr. Dušan Petráš, zástupca starostu obce, a po príhovore odovzdal darčekové tašky s upomienkovými predmetmi.

            V škole na žiakov čaká pedagogický zbor, prevádzkoví pracovníci a zamestnanci školskej jedálne, ktorí sa obetavo budú starať o ich rozvoj, potreby a bezpečnosť. Významné pre žiakov boli slová adresované žiakom v znení, že „je na vás, koľko sa školskej príprave budete venovať, je na vás – koľko máte zodpovednosti voči sebe, voči vašim rodičom, voči škole a svojmu vzdelaniu“!

            Zaželajme si veľa úspechov, aby školský rok bol plný zaujímavých projektov, súťaží, hier, aby sme  zažívali školu hrou, tešili sa zo spoločenských a športových podujatí, aby bol školský rok pestrý, veselý a plný nových objavov! 

                                                                                                        Mgr. Michaela Vaňková, riad.školy

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje