• Zber papiera - jeseň 2019
          • Zber papiera - jeseň 2019

          • Do galérie Zber papiera - jeseň 2019 boli pridané fotografie.

            Jesenný zber papiera na našej škole opäť dopadol veľmi dobre. Zber starého papiera bol novinkou pre žiakov prvého ročníka, ktorí sa zapojili vo veľmi peknom počte a v konečnom účtovaní tried obsadili pekné štvrté miesto.

            Medzi triedami bol tentokrát veľký boj o konečné prvé miesto medzi šiestakmi a piatakmi, aj keď samotní žiaci nevedeli ako na tom ako kolektív sú. Každý jednoducho priniesol koľko mohol. Piataci nakoniec vyhrali o necelý polkilogram v priemere na jedného žiaka. Piataci, spolu priniesli 760kg starého papiera, čo predstavuje 50,6kg na žiaka. Šiestaci na druhom mieste priniesli 401kg papiera, čo je v ich prípade 50,125kg na žiaka. Treba podotknúť, že zo šiesteho ročníka sa do zberu zapojili úplne všetci žiaci, čo sa nedá povedať o žiadnej inej triede. Na treťom mieste spomedzi tried sa umiestnili žiaci tretieho ročníka s 364kg papiera, a to je 31kg na žiaka. Víťazná trieda bola odmenená sladkou tortou od pani učiteľky Havlovej.

            Medzi jednotlivcami obhájil prvenstvo z minuloročného zberu Matúš Bajan z V.A, ktorý priniesol 210kg. Na druhom a treťom mieste sa umiestnili súrodenci Polákovci – Eliška z V.A a Filip z I.A. Každý z nich priniesol, aj za pomoci rodičov, 175kg papiera.

            Spolu sme za celú školu vyzbierali 3 338kg papiera.

            Každý, kto sa do zberu zapojil akýmkoľvek množstvom bol odmenený aspoň maličkosťou a tí, ktorí sa snažili viac, dostali odmenu väčšiu.

            Všetkým žiakom, ale aj rodičom srdečne ďakujeme za to, že sa do zberu zapojili, a že aj takýmto spôsobom spoločne chránime našu planétu.

            Špeciálne poďakovanie tentokrát patrí žiakom ôsmeho ročníka, ktorí sa každé ráno striedali pri odoberaní, vážení a zapisovaní, keď ostatní žiaci prinášali papier do školy.

             

            Mgr. Žilínek

             

        • Testovanie pohybových predpokladov
          • Testovanie pohybových predpokladov

          • Do galérie Testovanie boli pridané fotografie.

            Dňa 22.10.2019 sa na našej škole uskutočnilo ,,Testovanie pohybových predpokladov žiakov ZŠ“. Do testovania sa zapojili žiaci prvého ročníka. Testovanie pohybových predpokladov slúži ako dôležitá informácia pri nasmerovaní detí tam, kde môžu uplatniť vrodené predpoklady.

            Do testovania patrilo 9 disciplín, ako napríklad: predklon v sede s dosahovaním, opakovaná zostava s tyčou, ľah-sed, člnkový beh 4x10m, vlajková naháňačka...

            Za dosiahnuté výsledky boli žiaci odmenení diplomom a sladkou medailou.

            Mgr. Katarína Pavlíková

        • Exkurzia M.R.Štefánik
          • Exkurzia M.R.Štefánik

          • Do galérie Exkurzia M.R.Štefánik boli pridané fotografie.

            Dňa 16.10 sme sa celý druhý stupeň zúčastnili zábavného, ale hlavne náučného výletu. Po veselej ceste do Košarísk sme navštívili múzeum Milana Rastislava Štefánika, kde sme sa dozvedeli veľmi veľa zaujímavostí a faktov. Videli ste už Štefánikovu hlavu po leteckej nehode? My áno a boli sme všetci prekvapení. Rozprávali sme sa aj o mohyle, ktorú sme napokon navštívili. Potom sme sa presunuli do Piešťan, kde sme navštívili kúpele. Dokonca sme ochutnali aj kúpelnú vodu . Bola veľmi zaujímavá a určite by ju mal každý vyskúšať. Po prechode krásnych kúpelných priestorov sme napokon nastúpili do autobusu, ktorý nás zaviezol domov. Z tohto výletu sme si všetci priniesli niečo nové.

            Karin Husárová (9. A)

        • OZNAM
          • OZNAM

          • Vážení rodičia,

            od 7.10.2019 sa bude opravovať strecha na hlavnej budove školy. Z bezpečnostných dôvodov bude hlavný vchod uzamknutý. Žiaci a zamestnanci budú vchádzať a vychádzať zo školy bočným vchodom od obecnej bytovky.

            Ďakujeme za pochopenie !

        • Účelové cvičenie v prírode - zber šípok
          • Účelové cvičenie v prírode - zber šípok

          • Do galérie Účelové cvičenie v prírode - zber šípok boli pridané fotografie.

            Dňa 26.9.2019 (štvrtok) sa žiaci 2. stupňa zapojili na účelovom cvičení do zberu šípok, ktorý vyhlásili Lesy SR. Žiaci sa spolu s učiteľmi obliekli športovo, priniesli si papierové alebo plátené vrecko na zber a rukavice proti odreninám. Žiaci sa o 12:30 vrátili do školy a išli na obed. V daný deň nám vyšlo krásne slnečné počasie, zber šípok sa žiakom veľmi páčil a v prírode sa nadýchali čerstvého vzduchu. Veríme, že spolu s Vašimi deťmi nájdete cestu do prírody a pomôžete dobrej veci.

             

            Mgr. Adriána Martišiaková

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje